Checklist voor genomineerden Nationale Accountancy Awards

U bent genomineerd voor de Nationale Accountancy Awards 2016. De jaarlijkse verkiezing van de beste accountants- en administratiekantoren. Bent u nog niet genomineerd? Dan kan hier: http://www.accountancyawards.nl/kantoren/nieuw .

De beste accountants- en administratiekantoren bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde. Zij boeken verbluffende resultaten voor ondernemers en maken organisaties direct succesvol.

Uw nominatie vergroot de kans op nieuwe klanten. De belangstelling van nieuwe medewerkers neemt toe, u krijgt een gemotiveerder team en de groei van uw kantoor wordt gestimuleerd. Gefeliciteerd. Wat moet u doen om het maximale uit uw nominatie te halen? 

  1. Verbeter uw profiel op www.accountancyawards.nl. De bezoekers bepalen of u wordt geselecteerd voor de Accountancy 50 - 2016. Ga naar www.accountancyawards.nl/kantoor_login om uw profiel up te laten. Heeft u nog geen inloggegevens, neem contact op met Alex van Groningen, avangroningen@alexvangroningen.nl. 
  2. Plaats op uw website een vermelding dat u bent genomineerd voor de Nationale Accountancy Awards en link deze door naar www.accountancyawards.nl/kantoren/ <<Name new company>>. 
  3. Deel uw nominatie op social media, uw website, nieuwsbrieven etc. en krijg zo veel stemmen als mogelijk. 
  4. Zorg ervoor dat u dagelijks updates plaats op twitter en in alle sociale media kanalen. Voor Twitter gebruik: @accweek en #dnaw2016

Checklist voor presenterende kantoren

De top 3 binnen elke categorie wordt uitgenodigd om te presenteren voor het publiek en de jury op 26 mei. Klik hier om het jury proces te bekijken. Tot het presentatie pakket behoort het volgende:

  1. 10 minuten durende presentatie met 5 minuten voor vragen van de jury
  2. Gebruik van het Accountancy Awards 2016 logo
  3. Een persoonlijk telefoontje om te zorgen dat alles naar wens is

Het programma ziet er als volgt uit op 26 mei 2016:
<10 medewerkers om 11.00 - 12.15 in de eventhal
10-100 medewerkers 13.00 - 14.15 in de eventhal
>100 medewerkers 15.00 - 16.15 in de eventhal

Meld u aan als deelnemer voor de prijsuitreiking
De winnaars van de Accountancy Awards worden bekend gemaakt op 26 mei in Nieuwegein tijdens de beurzen Financial Systems en Accountancy Systems. Meld u aan: Financial SystemsAccountancy Systems 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met Alex van Groningen, alex@alexvangroningen.nl, 06 50 643283.

Powered by
AV