Juryproces Nationale Accountancy Awards 2016

De beste accountants- en administratiekantoren bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde.
 Zij boeken verbluffende resultaten voor ondernemers en maken organisaties direct succesvol.

Hoe worden de winnaars van de Nationale Accountancy Awards bepaald en hoe wordt de "Accountancy 50" voor 2016 bepaald?

  1. De eerste ronde. Kantoren, klanten of leveranciers melden een succesvol kantoor aan voor de Nationale Accountancy Awards. Tevens worden kantoren voorgedragen door de deelnemers aan het Nationale Accountancy Onderzoek. Voorgedragen kantoren worden ingedeeld in 3 categorieen op basis van de omvang van het kantoor. Elk voorgedragen kantoor wordt met een bedrijfsprofiel voorgesteld op AccountancyAwards.nl
  2. De tweede ronde. Relaties van de kantoren, veelal ondernemers en financieel managers brengen online hun stem uit. Kantoren plaatsen een button op hun site en vermelden de awards en stemmogelijkheid in nieuwsbrieven, emails en social media. De scores tellen mee voor 50%. Maximaal 50 kantoren krijgen na deze ronde het predicaat Topaccountant 50 2016.
  3. De derde ronde: Op 26 mei 2016 presenteren de directeuren van de top 9 genomineerde kantoren (3 per categorie: klein, middel en groot) zich aan de jury en aan de bezoekers van de Financial Systems en Accountancy Systems Beurzen. De finalisten krijgen ieder 10 minuten de tijd om de jury te overtuigen van de kwaliteit van hun kantoor. Hierna stelt de jury gedurende 5 minuten vragen. In 2016 zal de jury met name letten op ondernemerschap, toekomstvisie en klantgerichtheid van het kantoor.
  4. De uitslag: Op 26 mei 2016 wordt op de Financial Systems en Accountancy Systems Beurzen bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de Nationale Accountancy Awards.
Deadlines Accountancy Awards 2016
  • 11 april 2016 - Start online voting.
  • 19 mei 2016 - Einde online voting. De top 10 kantoren die doorgaan naar de 3e ronde worden bekend gemaakt op www.accountantweek.nl en 50 kantoren krijgen het predicaat Topaccountant 50 2016.
  • 26 mei 2016 - De jury beoordeelt 10 live pitches (derde ronde) en de einduitslag wordt bekend gemaakt op de Accountancy System en Financial Systems beurzen.

Het doel van de Accountancy Awards is om klantgerichte en innovatieve kantoren in de spotlights te zetten en erkenning te geven aan het werk dat ze doen. Het doel is niet om wetenschappelijk te bewijzen wie het beste kantoor is. Het juryproces is gebaseerd op de individuele inzichten van de jury en stemmen van klanten van de kantoren.

“Accountancy50” is het overzicht van de beste accountants- en administratiekantoren. Kantoren gebruiken dit label in hun communicatie.

Ondernemers vinden sneller een nieuwe accountant dankzij het keurmerk Accountancy50.

Lees meer over de genomineerde kantoren op www.accountantweek.nl

Powered by
AV