Abab

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 14 vestigingen voor met name niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren. De hoofddirectie van ABAB Groep B.V. bestaat uit mr. J.P.M. (John) Verhagen (voorzitter) en drs. J.V. (Hans) Scholten RA. ABAB Groep B.V. is georganiseerd in vier hoofdlijnen: accountants, belastingadviseurs en juristen, consultants en salaris- en personeelsdiensten.

ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en de klantbedieningsformules. Voor alle klanten, nationaal of internationaal en klein, middelgroot of groot, geldt dat ABAB ervoor zorgt dat zij de ondersteuning krijgen die bij hen past. De organisatie helpt haar klanten vooruit te kijken en te anticiperen op marktontwikkelingen. ABAB ondersteunt haar klanten op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, wettelijke controles, (internationale) fiscale en juridische advisering, pensioenadvisering, subsidie-advisering, salarisadministratie, personeelsadvisering, corporate finance, administratieve automatisering, ruimtelijke ordening en vastgoedadvisering, inkomens- en estateplanning, mediation, administratieve dienstverlening en MVO-advisering.

ABAB kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Relatiemanagers zijn hierin de schakel tussen u en onze specialisten. Zij fungeren als sparringpartner en vertalen uw behoeften naar praktische oplossingen. Proactief handelen en met u meedenken staan hierin centraal. Zij stellen bovendien op basis van de adviesbehoefte van klanten een interdisciplinair team van specialisten samen en waarborgen de kwaliteit en doorlooptijd van kleine en grote opdrachten.

Contactpersoon: John Verhagen
Opgericht in: 1924
Provincie: Landelijk
Website: http://www.abab.nl/
Twitter: @ABABaccountants
Grootte kantoor: > 100 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV