Accent Accountancy

Accent Accountancy is een dynamisch accountantskantoor dat gevestigd is in Noordwijk. Persoonlijke aanpak en een heldere kijk op zaken maken Accent Accountancy een uitstekende partij voor al uw aangelegenheden op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadviezen en loonadministratie.

Ons team heeft jarenlange ervaring op onze vakgebied met organisaties in de meest uiteenlopende branches. Wij zijn na het afronden van onze opleidingen niet achterover gaan leunen, maar volgen de nodige cursussen en trainingen om onze kennis op niveau te houden en ons te blijven ontwikkelen.

Omdat wij betrokken zijn bij onze klanten, verbreden wij ook continu onze kennis over de branches waarin zij opereren. Alleen zo kunnen wij hen de optimale service verlenen waar zij als ondernemer recht op hebben. Samenwerking Accent Accountancy biedt haar klanten een totaalpakket. Wij hebben echter een bewuste keuze gemaakt om diensten op het gebied van Accountancy, Belastingen, Advies, Loonadministratie aan te bieden voor het Midden- en Kleinbedrijf. Complexe problemen of specifieke wet- en regelgeving vragen soms om de inzet van een specialist op een bepaald gebied. Daarom werken wij nauw samen met diverse specialisten. De klant heeft te allen tijde één aanspreekpunt, terwijl hij toch kan beschikken over alle benodigde kennis en kunde.

Accent Accountancy staat dicht bij de ondernemer. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten op basis van onze twee kernwaarden: helder en persoonlijk. Helderheid in advies, maar ook in prijsafspraken; Persoonlijk in de contacten met onze klanten, maar ook betrokken bij zijn of haar successen en problemen. Onze klanten hebben binnen het kantoor één vast aanspreekpunt, maar kunnen ook bij één van de andere teamleden terecht mocht hun contactpersoon niet aanwezig zijn. Zo kunnen dringende vragen altijd direct worden beantwoord en blijven zaken niet onnodig lang liggen.

Over onze missie kunnen wij kort zijn: ‘helder en persoonlijk’. Met onze heldere en persoonlijke aanpak leveren wij financieel maatwerk op topniveau.

Contactpersoon: Dirk Guit
Opgericht in: 2009
Provincie: Zuid-Holland
Website: http://www.accentaccountancy.nl
Twitter: @AccentAcc
Grootte kantoor: <10 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV