Alfa Accountants

Uw bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in uw omgeving, dichtbij u en uw werkgebied. Daar zijn we op ons best. Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft.

Wij geloven dat het lokale ondernemerschap en de uniciteit hiervan de motor is van de nieuwe economie. Die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken.

We willen de resultaten van MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 800 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 28 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Uw eigen klantbeheerder is uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie. Zo krijgt u het altijd het beste: één adviseur die weet wat speelt er op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Contactpersoon: Fou-Khan Tsang
Opgericht in: 1942
Provincie: Landelijk
Website: http://www.alfa.nl/
Twitter: @AlfaAccountants
Grootte kantoor: > 100 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV