Baker Tilly Berk

Ondernemen is keuzes maken. Steeds weer, kleine en grote. Vaak zijn het de cijfers die het verschil maken tussen willen en kunnen. Dat vereist een accountant en fiscalist die niet alleen rekent, maar vooral een sparringpartner is.

Baker Tilly Berk is een sparringpartner die op alle onderdelen kan adviseren. De basis van ons advies is accountancy en belastingadvies. Wij hebben onze dienstverlening uitgebreid met - zoals wij dat noemen - specials. Zoals btw-advies, corporate finance, advisering aan familiebedrijven, IT Advisory, salarisadministratie en subsidie audit.

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk Baker Tilly International. Zo’n 150 onafhankelijke kantoren in 120 landen maken hier deel van uit. Kantoren die in professionaliteit, cultuur en klantgerichtheid op elkaar lijken. Samen vormen we een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort.

Dat is het voordeel van Baker Tilly Berk: de denkkracht van een internationaal netwerk, de persoonlijke benadering van een lokale speler.

Contactpersoon: Marianne Poppen
Opgericht in: 1914
Provincie: Landelijk
Website: https://www.bakertillyberk.nl/
Twitter: @BakerTillyBerk
Grootte kantoor: > 100 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV