Castelein & Basmaci

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs is een groeiende accountants- en adviesorganisatie in ‘t Gooi. Wij werken voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf en voor particulieren. Wij werken met cijfers en adviseren met inzicht.

Accountancy Castelein & Basmaci is een van de weinige kantoren in de regio met een AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles. Dat stelt hoge eisen aan onze professionaliteit en integriteit en plaatst onze dienstverlening op een hoger plan. Voor veel bedrijven in de regio is het interessant dat zij ook voor deze zwaardere zaken bij Castelein & Basmaci terecht kunnen.

Wij verzorgen met dezelfde professionele inzet alle andere voorkomende accountancydiensten. Ons zakelijke advieswerk is complementair aan onze basisdienstverlening van accountancy, belastingen en administraties. Wij verdiepen ons in uw situatie en komen in gesprek met u tot een goed advies voor de inrichting en groei van uw bedrijf.

Bij 9 van de 10 screenings die wij doen, blijkt dat de accountant belastingvoordelen voor zijn cliënt heeft laten liggen. Wij helpen u belastingvoordelen te benutten. Om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen, bieden wij u kosteloos en vrijblijvend een 1-uur adviesgesprek aan. U hoeft alleen uw jaarrekening en belastingaangifte aan te leveren. Zie het als een kosteloze second opinion. U bepaalt eventueel vervolg.

Contactpersoon: Infobalie
Opgericht in: 2000
Provincie: Noord-Holland
Website: http://casteleinbasmaci.nl/
Twitter:
Grootte kantoor: 10-100 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV