De Administratie Valkenswaard BV

Jong, dynamisch kantoor met het oog op de toekomst!

Sinds de oprichting in 2010 werken wij al met vaste prijsafspraken. Hierdoor weet de ondernemer waar hij aan toe is zonder dat hij voor vervelende verrassingen komt te staan. We hebben zelf qua bedrijf een ontzettende groei doorgemaakt. We zijn gestart met 3 werknemers, hebben een overname van een traditioneel kantoor gedaan, en zijn nu in totaal met 15 werknemers. Om de slag te kunnen maken naar de toekomst hebben we vol ingezet op automatisering, digitalisering, cloudpakketten etc.

Het jaar 2015 was voor De Administratie Valkenswaard BV het jaar van automatisering en digitalisering. We zijn dan ook vorig jaar gestart met Visionplanner. Al onze klanten worden momenteel tussentijds gerapporteerd met de rapportagetool van Visionplanner Cloud. Hierdoor zijn er regelmatig contactmomenten met de ondernemer. Onze meerwaarde is om samen met de ondernemer naar de cijfers in het hier en nu, en naar de toekomst te kijken i.p.v. het over cijfers uit het verleden te hebben. Je kunt eerder bijsturen, signaleren en daardoor doelgerichter adviseren.

Door de interne verwerking zo efficiënt mogelijk in te richten ligt de focus op proactieve advisering in plaats van veredelde data-entry. Hierdoor creëer je een meerwaarde voor de klant, en kun je je prijzen laag houden. Tevens faciliteren wij voor al onze relaties IBM Connections. De nieuwste software in het kader van netwerken en samenwerken met de klant en alle specialisten welke wij om ons heen hebben verzameld om onze klant optimaal te kunnen bedienen.

Contactpersoon: Jack van Ansem
Opgericht in: 2010
Provincie: Noord-Brabant
Website: http://www.deadministratievalkenswaard.nl
Twitter: @helderecijfers
Grootte kantoor: 10-100 medewerkers
Type: Administratiekantoor

share
Powered by
AV