De Financiële Schakel

De ondernemers De Financiële Schakel is een jong en dynamisch kantoor. In 2008 is dit kantoor opgericht door Eddy Kleijheeg en later heeft hij de krachten gebundeld met Ismail Sahin. Beide ondernemers kennen elkaar sinds de jaren ’90 en hebben sinds die tijd veel en nauw samengewerkt. Onlangs zijn zij verhuisd en hebben zich gevestigd in een karakteristiek pand aan de Kerklaan in Rijswijk. De apothekers-branche is hun specialisme, maar met de ruim tien jaar ervaring zijn zij actief voor ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf.

Door het creëren van een sterk netwerk om ons heen kunnen wij klein blijven en toch het beste advies geven aan onze cliënten. Door korte lijnen te houden met onze cliënten willen wij meerwaarde bieden in onze dienstverlening. Door te luisteren naar de behoefte van de client krijgt hij de aandacht die hij verdient.

Bij de Financiële Schakel staat de klant altijd centraal. De wensen van onze cliënten worden door ons duidelijk in kaart gebracht. Op basis hiervan zal de dienstverlening worden ingericht. Samen met onze cliënten investeren wij in een duurzame vertrouwensrelatie. Door de korte lijnen met onze cliënten kunnen we u direct van dienst zijn. Geen assistent die het eerst nog moet voorleggen aan een manager. Dit onderscheidt De Financiële Schakel van haar concurrentie. Direct en flexibel dus!

Door onze keuze om klein te blijven zijn wij op zoek gegaan naar sterke en betrouwbare adviseurs om ons heen. Wij hebben een bijzonder brede kring van specialisten om ons heen gevormd. Dit maakt onze dienstverlening zo compleet.

Contactpersoon: Eddy Kleijheeg
Opgericht in: 2008
Provincie: Zuid-Holland
Website: www.definancieleschakel.nl
Twitter: @EddyDFS
Grootte kantoor: <10 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV