DRV Accountants

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun bedrijfsprestaties te verbeteren door hen de juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. Daarvoor werken ruim 500 professionals samen vanuit 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Al meer dan 90 jaar bewijzen we onze meerwaarde als accountants en adviseurs.

Wij verzorgen (salaris)administraties, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Vanuit die basis bieden we tal van diensten die bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties of de privésituatie van de ondernemer. Onze accountants, fiscalisten en andere adviseurs ontwikkelen allen een specialisme: in een bepaald type onderneming of branche, in bijzondere situaties of in specifieke wet- en regelgeving. Want net als andere ondernemers willen wij ons voortdurend verbeteren, zodat we onze cliënten altijd de best mogelijke dienstverlening bieden.

In onze overtuiging kunnen we de meeste meerwaarde bieden als we weten wat er in uw organisatie omgaat en wat uw ambities zijn. Dat betekent dat wij als uw accountant graag goed op de hoogte zijn van de huidige en gewenste situatie in uw onderneming en in privé. Zo kunnen wij u de juiste inzichten en prognoses aandragen, zodat u goed onderbouwde beslissingen kunt nemen. Daarom investeren we in een duurzame relatie tussen ondernemer en accountant en fiscalist. Waar nodig of wenselijk schakelt dit vaste team van accountant en fiscalist extra expertise in. Bijvoorbeeld op het gebied van estate planning, btw, human resources of bedrijfsovername.

Contactpersoon: Stefan Jansen
Opgericht in: 1922
Provincie: Landelijk
Website: http://www.drv.nl/
Twitter: @DRVaccountants
Grootte kantoor: > 100 medewerkers
Type: Accountantskantoor

share
Powered by
AV